Search This Blog

Wednesday, April 08, 2015

Подршка ...

Оној ден кога Премиерот и другите министри (спомнати во објавените телефонски разговори) ке почнат редовно да имаат меѓународни активности ке сметам дека меѓународната заедница не верува во содржината на телефонските разговори ... Колку следам некој веќе направил список на имимиња кои не се пожелни ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter