Search This Blog

Wednesday, April 01, 2015

Јасно е кој тоа може ... Им се може ...

Од денешната таканаречена таканаречена 15 “бомба“ која ја испука Заев станува се појасно кој тоа прислушкувал во Македонија. Веќе се докажа преку пресудата во случајот Пуч/Прислушување (онаа со спогодувањето...) дека прислушкувано е од нашата тајна служба. Но се појасно станува дека прислушкувала и најмоќната светска сила, која се` слуша и се` знае. Како инаку ја прислушкувале соработничката на Мијалков додека таа е во “школо“ во Франција ...

Сега станува јасно зошто никој официјално не ја именува странската служба која е умешана во прислуувањето и зошто американскиот амбасадор се изнасмеја кога даваше изјава дали треба да му се верува на МК правосуден систем ...

Сега прашањето е зошто сега ги откриваат овие скандалозни и криминални афери, зошто чекале толку години. Веројатно сакаат смена на луѓето од власта... Им се може. 

No comments:

Blog Archive

Site Meter