Search This Blog

Thursday, April 02, 2015

Никола(е) ветува ...

Иако не сме во изборен процес и позицијата и опозицијата се во тежок изборен процес, досега беа во сали а од денеска излегоа на плоштади. Започна пролета а со неа и таканаречените пролетни револуции. Она што го ветува опозицијата е вистината за Македонија. Ни кажуваат дека царот е гол. Она што го ветува позицијата се ветувањата за светла иднина. Зголемување на плати, пензии, социјала и субвенции. нови работни места и странски инвестиции ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter