Search This Blog

Thursday, April 16, 2015

Тројките се вежбаат ...

Двaуца анонимни граѓани кои својот став за власта јавно го изразувале преку критика на своите профили на фејзбук, најпрвин останале без работа (биле исчистени од списокот на вработени како непожелни) - сега останаа и без своите автомобили, им беа запалени ... Она што им остна е нивниот гол живот. Тројките се вежбаат ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter