Search This Blog

Friday, March 03, 2017

Заканите врз најновите демократските процеси станаа јавни.

На една телевизија во интервју еден бивш пратеник го најави сценариото како “граѓаните“ кои демек ја бранат унитарноста на Македонија јавно објавува со кое сценарио ке го брани/ат сегашниот состав на избраните пратеници да влезат во зградата на МК Собрание. Тој во својата изјава на телевизија со национална фрекфенција објави/најави/рече дека (парафразирам) “ке ги пуштат легално избраните пратеници слободно да влезат во зградата само ако влезат во него да се самораспуштат ...“. Имаме ли ние Јавно обвинителство. 

No comments:

Blog Archive

Site Meter