Search This Blog

Thursday, December 29, 2016

Бесни кучиња ...

Ги живееме годините на “бесните кучиња“. Незнам дали во кинескиот хороскоп има година на бесни кучиња - но околу нас се слуша завивањето,цвилењето и беснот лаење на “бесните кучиња“. Некои се пуштени од ланец, некои кои досега беа слободни се фатени/фаќаат во ланец.

No comments:

Blog Archive

Site Meter