Search This Blog

Wednesday, December 14, 2016

Заблуда ...

Премногу очекуваме од западната демократија (европската и особено САД) дека некој друг треба да ни пресуди и да ни “расчисти“ внатре во нашиот дом. Не дека они тоа не можат да го сторат - но заблуда е дека некој друг треба да ни исчисти по дома.

No comments:

Blog Archive

Site Meter