Search This Blog

Thursday, November 04, 2010

Слатко од Дуњи

Слатко од Дуњи ...

По рецептот од Најче:  „1 кг изрендани дуњи се ставаат во 1 кг шербет (направен од 1 кг шеќер и малку вода колку да го покрие шеќерот). Дуњата се ренда непосредно пред ставање во шербетот за да не потемни. Внатре се става малку лимун и може малку каранфилче за вк...“ - направив малку слатко од дуњи ... малку повеќе вода ставив додека се правеше шербетот пред да се стават дуњите и десетина минути мораше подолго да ги варам потоа од кога ги ставив ... да, додадов четири изрендани кори од лимун во доза од шест килокгами рендани дуњи ...
 

9 comments:

Anonymous said...

Порно одноклассники ))порно одноклассники знакомства 476528
539 одноклассники ru порно
порноклассники 7893

Anonymous said...

71689 Скачать Сомнение )

Anonymous said...

65387 Скачать Посланник :-]

Anonymous said...

измена жены смотреть видео онлайн )измена жены смотреть видео онлайн 793256
361 скрытая камера измена жены онлайн
измена жены смотреть видео онлайн 5749

Anonymous said...

эроклассники фото ))эроклассники фото 825736
364 эроклассники +без регистрации
эроклассники сом 3517

Anonymous said...

читать чужую переписку =DDчитать чужую переписку в асе 296587
267 читать чужую переписку в контакте
читать чужую переписку в одноклассниках 8792

Anonymous said...

58326 математика тесты онлайн егэ :-[[[

Anonymous said...

взять кредит вебмани )))

Dejemonos sorprender said...

Hi, delicious picture :) i loved it..

Blog Archive

Site Meter