Search This Blog

Friday, February 26, 2016

Што повеќе мрдаш - повеќе ти влегува ...Во природата кога на пример ке се фатиш по некоја случајност на некој трн, драка на пример - важи правилото не мрдај инаку повеќе ке ти влезе (трнот де).
Во сексуланиот живот оние кои се поискусни знаат дека секојпат повеќе ти влагува кога ке мрдаш.
И во политиката скојпат е така - кога ти стои мувата на кашата ти мрдаш и ја ишкаш. Во последно време некој од власта многу мрда. Те игра рап со прстите си, те околу глава, те во уста ... Дали и што и на кого ке му влезе - ке видиме брзо ... Особено е прпорачливо да не мрдаш “специјално“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter