Search This Blog

Thursday, February 18, 2016

Миксери “Македон“ ...

Денеска на излегување од една институција каде ме изнервисаа до коска - на патот пресретнав три џилит нови миксери кои вртејки бетон гордо го имаа испишано името “Македон“ ... Чиви ли се миксерите и чив бетон вртат во своите големи мевови ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter