Search This Blog

Saturday, February 13, 2016

Од еуфорија до разочарување

Од еуфорија до разочарување. Така изгледаат повеќето случувања во нашето политичко секојденевие. Таман некоја од таканаречените страни во спорот за владение со МК народ ке ја опфати еуфорија дека успеало нешто да се помрдне од забраздениот пат на владеачката партија, за која слушнавме од СЈО дека извршиле злосторничко здружување на изборите - ке севне поливање со ладна вода со некоја од одлуките на гангренисаните институции на системот. Се олашам дека сношти токму тоа и се случуваше. Повторно ке се доживее разочарување - наместо притвор за осумнечените, ке имаме матно образложение дека доказите на СЈО не се доволни ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter