Search This Blog

Wednesday, February 24, 2016

Аболиција

На 28 Феброар 2015 година предвидов дека и оваа политичка криза ке заврши со Аболиција.
Тресла се гора родио се миш. Те Пржино, те Специјален обвинител - се е тоа ветер и магла. Оној што ги прави законите се прави да е легално, од изборните кражби кои ни се случуваат пред очи до невидени кражби на наши пари ... Се е легално дури и да ги фати некој со рацете во мед. Законот и полицијата ги штитат. Таква правна заштита немаат ни кралските фамилии.

Што е надеж за нас? Има ли надеж? Да имаше надеш немаше најпаметните и најквалитетните младади кадри иднината да си ја бараат на друго место. Барем ако мора на некого да му служат тоа да го прават за доволно пари со кои ке можат и да живеат.

No comments:

Blog Archive

Site Meter