Search This Blog

Wednesday, February 08, 2017

Аболиција 2...

Условно ако СДСМ, ДУИ и БЕСА се договорат да формираат мнозинство за Влада - кој ке го сопре Иванов повторно да аболира ?

No comments:

Blog Archive

Site Meter