Search This Blog

Sunday, February 26, 2017

“Саможртва“ ...

За да се сочува македонското име, јазик, идентитет и територијален суверитет му порачувам на мојот политички противник дека сум спремен да ме апси и затвори мене (своеволно ке се предадам) - но да го сочува македонското име, јазик, идентитет и територијален суверитет.

No comments:

Blog Archive

Site Meter