Search This Blog

Friday, February 10, 2017

Зошто само на ДУИ не му се брза?

Зошто само на ДУИ не му се брза? На сите им се брза само на ДУИ не - зошто? ДУИ и сега го има тоа што го посакува за себе. Тие и сега се во Влада и во сите инстутуции...

No comments:

Blog Archive

Site Meter