Search This Blog

Thursday, January 14, 2016

Спање, срање и е*ање ...

Има една кумановска поговорка која вели ако сакаш да имаш долг и добар живот мора да ти се погодат три ствари (по кумановски де): Спање, срање и е*ање ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter