Search This Blog

Saturday, October 10, 2015

Ми текна ...

Се сеќавате ли на муабетот кога го затвараа А1. Бране јавно му порача на Грујо и му укажува дека се што треба да направи е да му се јави телефонски на правиот човек во правосудството за да тој го сопре затварањето на А1. Знаел човекот како треба има долгогодишно искуство од порано со судииите и истражителите ... Грујо како од топ одговори дека тоа време поминало дека судството, полицијата и истражните органи се независни институции по закон и устав, дека тој и да сака тоа не може да го спречи, ниту пак да наложи прекинување на постапка на независна државна институција ... Ах мори мајко ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter