Search This Blog

Saturday, March 06, 2010

На сон ми доаѓа

Обично сонувам но наутро не ни паметам дека сум сонувал. Паметам сон кој ке го сонувам кога ке се доспивам. Деновиве редовно сонувам сонови поврзани со нашата НАНЕ. Ми доаѓа на сон секоја вечер, нешто како да ми вели – но јасно не се сеќавам на соновите. Се` останува таму некаде длабоко во мозокот, веројатна интеракција на скорите дневни случувања.         Повеќе ».....

No comments:

Blog Archive

Site Meter