Search This Blog

Wednesday, March 16, 2016

Груевски аболиран ... СЈО да се самораспушти

Сега кога се знае дека Груевски ке биде веднаш аболиран за изборниот криминал нели како водич на злосторничкото здружување како го нарече СЈО во првата прес конференција - редно е да покрене обвинение и против Груевски за изборен криминал, па потоа и тој да биде експресно аболиран и со Заев да си се фатат под рака и да одат да си бараат друга работа бидејки во политиката ке бидат/веќе се потрошени ... Сега кога председникот ни има право да аболира се предлагам СЈО да се самораспушти ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter