Search This Blog

Tuesday, March 15, 2016

Предуслови за скопски “Мајдан“...

Контрапротестот на Стевче Јакимовски (ГРОМ) и протестот на “Ајде“ - вечерава пред уставниот/усраниот суд се предуслови за можен скопски “Мајдан“... Тука некаде ке се појави со камениците и ромскиот поглавица. Се надевам полицијата ке знае да се справи со овој можен инцидент.

No comments:

Blog Archive

Site Meter