Search This Blog

Sunday, August 16, 2015

Се тресат ли панталоните на Андреја Јосифовски ?


  • Се тресеа панталоните на Велија Рамковски падна Велија, му ја затворија А1;
  • Се тресеа панталоните на Фијат Цановски, падна (му го срушија) Космос;
  • Се тресеа пантолоните на Мукаетов, Алкалоид преживеа;
  • Се тресеа пантолоните на Јорго Ќука, Охис умре;
  • Се тресеа пантолоните на Штерио Наков, му ја лапнаа Алфа;
  • Се тресеа пантолните на Свето Јаневски, го пресели бизнисот од Скопје во Кавадарци, сега слушаме ке го сели бизнисот во Београд;
  • Се тресеа пантолоните на Трифун Костовски, го блокираа во Кермес и други бизниси;
  • Сега му ги тресат пантолоните на Андреја Јосифовски, ке чекаме ли на ред пак за бензин, ке опстане ли Телма ?

1 comment:

Daniel Anastasov said...

Постои некоја игра очигледно, и мислам дека не е само Телма во прашање. Некој можеби се надева на поголем удел во работење со нафтени деривати откако би се јавило отсуство на Макпетрол од пазарот. Дека им се тресат панталоните тоа е факт исто како и дека не живееме у правна држава. Класична мафијашка поставка со фингирање процеси по потреба на баграта на власт. Катастрофа!

Blog Archive

Site Meter