Search This Blog

Tuesday, March 17, 2020

Колку ке не кошта корона кризава.

Колку ке не кошта корона кризава? Од наеминентни лица кои се на врвот на нашите институции прва прогноза е дека само до сега кај меѓународните банки ке мора да се задолжиме за нови 500 милиони евра.
Кој е нарачател на корона кризава? Оние кои штампаат пари или можеби пензиските фондови, кои се заинтересирани да има што помалку пензионери.

6 comments:

Susan Benson said...

Здраво, треба ли вам брзи зајам?
Ја сам Сусан Бенсон, зајмодавац сам и финансијски савјетник.

С обзиром на стагнацију кроз коју свет пролази као резултат утицаја коронавируса (ЦОВИД-19) на пословање и економију, пуно људи се суочава са невременим финансијским изазовима. Присуством суфицита у готовини у нашој компанији желимо да убрзамо циркулацију новца финансирањем клијената унутар и ван Европе кредитом.

Да ли вам је потребан хитан кредит за покретање посла, куповина куће или аутомобила или вам је потребан кредит из других личних разлога? Желим да контактирате моју фирму. Пружамо све врсте кредита, као и осигуране и необезбеђене кредите. Ако ово читате и знате да вам треба финансијска подршка, једноставно нам можете писати путем е-маила: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или нам директно послати поруку на ВхатсАпп путем: +447903159998 и добити одговор одмах.

Ми смо свеобухватна компанија за пружање финансијских услуга и посвећени смо да вам помогнемо да побољшате своје дугорочне и краткорочне финансијске циљеве, јер вам је финансијска стабилност крајњи циљ.

Карактеристике и корист;
* Погодност - Можете затражити кредит било када и било где.
* Флексибилна количина - Ви одлучујете колико желите да позајмите.
* Брзо директно финансирање - примајте зајам у року од 24 сата након одобрења.
* Флексибилна каматна стопа од 2,85 до 5,95%.
* Високе цене одобравања
* Добијате шансу да одаберете датум отплате, било недељно, месечно или годишње у трајању од 1-30 година.
* Једноставна онлајн апликација.
* Персонализоване смернице и експертиза.
* Нема скривених трошкова

Многи људи сматрају да је из неких разлога тако тешко добити кредит од својих локалних банака или других финансијских института.

Ако вам стварно треба решење за ваше финансијске изазове, само пишите мојој фирми да ћемо вам помоћи с кредитом. Помагали смо бројном броју појединаца и организација који се суочавају са финансијским тешкоћама широм света. Када се пријавите код нас, пријављујете се компанији којој верујете о вашим финансијским потребама, наш највећи приоритет је ваша финансијска стабилност и о вама ће се водити рачуна током целог процеса.

За више информација о нашој понуди зајма, љубазно нам пошаљите захтев за кредит путем:
Е-маил: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ;
ВхатсАпп: +447903159998
2020 © У реду

Max Bent said...

Zdravo dame i gospodo, da li vam je potrebna finansijska pomoć? Ja sam Max Bent. Ja sam zajmodavac i takođe finansijski savetnik.

Da li vam je potreban hitan zajam da biste izmirili svoje dugove ili vam je potreban vlasnički zajam da biste poboljšali svoje poslovanje? Da li su vas banke i druge finansijske agencije odbile? Da li vam je potrebna konsolidacija kredita ili hipoteka? Ne tražite više jer smo tu da sve vaše finansijske probleme učinimo prošlošću. Kontaktirajte nas putem e-pošte:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Ovo je hipoteka Ocean Finance. Zainteresovanima nudimo kredite uz razumnu kamatu od 2%. Raspon se kreće od 5.000,00 evra do maksimalno 100.000.000,00 evra.

Liberty private funding said...

FINANCIAL PLANNING LOAN COMPANY
DO YOU NEED A FINANCIAL HELP? ARE YOU IN ANY FINANCIAL CRISIS OR DO YOU NEED FUNDS TO START UP YOUR OWN BUSINESS? DO YOU NEED FUNDS TO SETTLE YOUR DEBT OR PAY OFF YOUR BILLS OR START A GOOD BUSINESS? DO YOU HAVE A LOW CREDIT SCORE AND YOU ARE FINDING IT HARD TO OBTAIN CAPITAL SERVICES FROM LOCAL BANKS AND OTHER FINANCIAL INSTITUTES? HERE IS YOUR CHANCE TO OBTAIN FINANCIAL SERVICES FROM OUR COMPANY. WE OFFER THE FOLLOWING FINANCE TO INDIVIDUALS- *COMMERCIAL FINANCE *PERSONAL FINANCE *BUSINESS FINANCE *CONSTRUCTION FINANCE *BUSINESS FINANCE AND MANY MORE: FOR MORE DETAILS.CONTACT US VIA. EMAIL at: {Libertyprivatefunding@yahoo.com},
or better still you can decide to send us a message directly on WhatsApp via : {+447535135409}, loan with us today and be credited within a lightning speed.

Elvis Markman said...

Losing your Bitcoin and cryptocurrency can be devastating especially when you have invested all your money into it. Everyone thought it was impossible to trace and recover cryptocurrency, I’m here to let you know that Bitcoins and any other cryptocurrencies can be fully recovered with the right information. I was lucky to come across WARDRIVERS CYBER, a cryptocurrency recovery company that was able to recover all the money that I lost in crypto. I’m grateful for the help of WARDRIVERS CYBER and I recommend their services to everyone out there who needs a reliable and trustworthy crypto recovery company. You can reach WARDRIVERS CYBER via E-mail: WARDRIVERSCYBERSERVICE@TECHIE(.)COM

MRS Ruth said...

Здраво, ово је Луцки Бенсон КРЕДИТНА КОМПАНИЈА. У овој компанији дајемо кредитима доживотну прилику. Да ли вам је потребан хитан зајам да бисте измирили своје дугове или вам је потребан капитални зајам да бисте унапредили своје пословање? Да ли су вас банке и друге финансијске агенције одбиле? Да ли вам је потребан консолидациони зајам или хипотекарни зајам? Данас кажемо да станите и не тражите даље јер смо овде да све ваше финансијске проблеме учинимо прошлошћу. Позајмљујемо новац појединцима којима је потребна финансијска помоћ, који имају лошу кредитну способност или им је потребан новац за плаћање рачуна, да улажу у посао за 2%. Желимо да користимо овај медиј да вас обавестимо о свему што нудимо поуздану и корисну помоћ, а ви ћете бити вољни да вам позајмимо. Искрени смо и држимо реч и обећања. Контактирајте нас данас путем е-поште:
луцкибенсонлоанфирм@гмаил.цом

LOAN said...

Займите от 10 000,00 до 10 000 000,00 долларов США практически на любые цели.
Необеспеченный кредит, поэтому вы не будете рисковать залогом.
Условия и ставки фиксированы, поэтому вы можете избежать возобновляемой задолженности, например, по кредитным картам.
Процентные ставки обычно ниже, чем по кредитным картам.
Заявка и финансирование выполняются быстро и легко.
В зависимости от цели потребительский кредит может повысить ваш кредитный рейтинг.
Diamondloanserviceltd@gmail.com

Blog Archive

Site Meter