Search This Blog

Saturday, October 28, 2017

Време на избори БЦ - Грујо

Ако своевремено БЦ во време на избори беше “најдобриот играч“ на ВМРО-ДПМНЕ сега Грујо е “најдобриот играч“ на СДСМ. 

No comments:

Blog Archive

Site Meter