Search This Blog

Monday, October 16, 2017

Кога возот ке тргне надолу ... дали само Курто го смени Мурто ...

Кога возот ке тргне надолу а не си направил навремен сервис на системот за кочење - избегнувањето неизбежната катастрофа е неминовно. Тоа вчера му се случи на ГРУЕВИЗМОТ. Негвиот воз тргна стрмоглаво надолу. Се што му спремаше на противникот му се случи нему. Останува сега да се “оправи“ ушете судскиот систем и возот на Груевизмот да заврши на слепите перони во Шутка и Идризово. Она од што се плшам е дали само Курто го смени Мурто - сите мораме да останеме будни ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter