Search This Blog

Tuesday, April 05, 2016

Пу јазк ... Оствка на Премиерот на Исланд само за милион долари во Панама Оф-шор ...


Пу јазк ... Оствка на Премиерот на Исланд само за милион долари во Панама Оф-шор ...
Многу ниски критериуми имаат ова исадѓаните. Види колку народ му се собра на плоштадот. А тој пак наместо да си организира контрапротест си даде оставка. Пу јазк ... Колку ќар пропуштиле сендвичарите во Исланд, мислам од она седвичите за контрапротестот кој заисли не е ни организиран ... Загуба сигурно се и аутобуските превозници - оние кои од цел Исланд ке си ги донесоа подржувачите на Премиерот на Исланд ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter