Search This Blog

Thursday, December 13, 2012

Лета ли магарето ???

Ако се одлучи валадата ни дека треба да не убеди дека магарето лета, едноставно ке не убеди. Стопати дневно на сите ТВ програми и медиуми ке огласи (со народни пари) дека магарето лета ... Се загадија сите медиуми ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter