Search This Blog

Thursday, June 01, 2017

ЖИВОТОТ ПОБЕДИ

Ништо не е вечно, се тече се се менува. Се смени и владата која не владееше 11 години. Новата ветува живот за сите ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter