Search This Blog

Monday, May 22, 2017

Пациенти

Пациентите на СЈО беа на едно место во исто време. СЈО можеше да ја искористи приликата да им даде покани за некои од наредните рочишта.  http://prizma.mk/galerija-vrvot-na-vmro-dpmne-na-otvoraneto-na-filharmonija/

No comments:

Blog Archive

Site Meter