Search This Blog

Thursday, November 23, 2006

Меѓаши - Новогодишни честитки

Arwena пиша пост Меѓаши - Новогодишни честитки од детската фантазија со кој ја подржиа Првата детска амбасада Меѓаши - со промоција на нивните новогодишни честитки - со мотиви од детската фантазија ....

** Мотивите се оригинални и единствени и се производ на детската фантазија со минимална доработка. Цената на секоја поединечна честитка со коверт е 25 денари. Приходите од продажбата на новогодишните честитки ќе бидат наменети за бесплатниот СОС телефон за деца и млади 0800 1 22 22, детските работилници и останатите активности на амбасадата Меѓаши. Честитките може да се нарачаат со пополнување на формата за порачка и истата да се испрати по факс на телефонскиот број 2463-900, или по пошта на улица Коста Новаковиќ број 22. Достапна е и електронската адреса и тоа инфоЖцхилдренембассѕ.орг.мк.
Со купувањето новогодишни честитки од СОС Детското село им се помага на децата без родители и родителска грижа да ја почувствуваат топлината на домот и на сопственото семејство.


Еве и јас се придржувам на инизијативата на Arwena - која ја подржаа и неколку други блогери:

Рибаро - Меѓународен ден на детето
Дуле - ARWENA предлага, вие прифатете
Кими - ПОМОШ за НАЈМИЛИТЕ
kicevcanec
-Меѓаши - Новогодишни честитки од детската фантазија
MastermindMK
- Меѓаши - Новогодишни честитки од детската фантазија!
Утрински-Новогодишни честитки за помош на СОС-телефонот
Нова Македонија -Новогодишни честитки со мотиви од детската фантазија

Сликата “http://bloger.com.mk/uploads/m/milozvu4na/1243.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

2 comments:

Anonymous said...

Mislam deka Megjashi toa Seloto se razlicni organizacii

Anonymous said...

Растаможка Киев, Одесса
Консультации ВЭД
Дима Литейный
logisticskiev7@yandex.ru
+38 093 318 1567

Blog Archive

Site Meter